Na Kontaktoni per me shume informacion dhe mundesi bashkepunimi

  Ku Ndodhemi

  Lagjia 14, Shkozet, Durrës

  Telefon

  +355 68 404 1920

  Email

  info@alselfood.com / financa@alselfood.com / sales@alselfood.com