Rreth Alsel

Prej vitit 2007 kemi sjelle per konsumatorin produkte ushqimore cilesore dhe te sigurta.Jemi krenare qe tregtojme Brande te mirenjohura ne bote si McCain ,Nestle ice Cream,Henz etj.Gjithashtu jemi krenare qe kemi tregtuar produkte vendase duke mbeshtetur prodhimin vendor. Misioni i kompanise eshte: Te punojme me integritet dhe pergjegjshmeri duke tregtuar produkte cilesore, per te garantuar nje jete me cilesore per punonjesit, partneret dhe klientet tane. Vizioni i kompanise eshte te eksportoje produkte kryesisht te fushes se agroindrustrise Made in Albania ne Bote . Aktiviteti kryesor i kompanise eshte ruajtje, paketim dhe tregetim i produkteve ushqimore frigoriferike. Produktet e kompanise vijne nga furnitore te huaj dhe vendas. Ato ruhen ne kushte frigoriferike dhe shperndahen nepermjet mjeteve frigoriferike ne gjithe Shqiperine.

Kliente

Kompania ka rreth 1200 kliente ne Shqiperi si ne tregun Horeca me paketime profesionale per: hotele, restorante, piceri, katering, fastfood, bare etj si edhe ne tregun retail ne  markete dhe supermarkete.

Certifikime

Kompania eshte e certifikuar dhe operon sipas sistemit te manaxhimit dhe autokontrollit UNI10854:1999 per te sjelle tek klientet produkte te sigurta dhe te certifikuara.

Produkte

Kompania tregton rreth 400 produkte qe ndahen ne dy kategori kryesore : te fresketa si salca, djathra, majoneze, ketchup dhe te ngrira si akullore, patate, perime.

Nëse Dëshironi të Bashkëpunoni Me Ne , Na Kontaktoni

Nëse kërkoni një furnizues të besueshëm dhe cilësor, zgjidhni Alsel Food.

Nëse Dëshironi të Bashkëpunoni Me Ne , Na Kontaktoni

Nëse kërkoni një furnizues të besueshëm dhe cilësor, zgjidhni Alsel Food.